109 кКал на 100 г. П/М/В (протеини/мазнини/въглехидрати) – 12.8/5.3/1.2
Необходими Продукти
Пилешко филе - 600гр.
Фета - 250гр.
Чери домати - 10-15 бр.
Зехтин - 10гр.
Чесън - няколко скилидки.
Магданоз, червен пипер, сушен чесън, сол - на вкус.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
1. Сложете доматите, сиренето, наситнения чесън, магданоза и олиото в съд за печене.
2. Печете в предварително загрята фурна за 10-15 минути, температура - 190 градуса.
3. Филето се разрязва по дължина, маринова се с олио, червен пипер, сух чесън и сол.
4. Запържете на загрят тиган от двете страни до златисто кафяво.
5. Извадете доматите и сиренето, разбъркайте, добавете пилето, поръсете с магданоза.
Видео - ПИЛЕ В СОС ОТ СИРЕНЕ
Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!
0 Comments: