бутони за споделяне


Ако не беше името и пикантността, която възбужда неустоим апетит, корейските краставици с месо биха могли да бъдат напълно самостоятелно ястие, но салатата си е салата, освен това по корейски, чиято кухня е известна със своите пикантни подправки и подобрители на вкуса. - Искате ли да ядете горещо, но искате студено и всеки път искате още и още...

Необходими Продукти
Средно големи краставици - 3 бр., Телешко месо - 300 г, Лук - 1 глава, Червен сладък пипер - 1 бр., Чесън - 2 скилидки, Червен и черен пипер - общо 1 чаена лъжичка, Оцет - 1 чаена лъжичка, Соев сос - 2 супени лъжици. лъжици, Захар - 1/2 чаена лъжичка, Сол - 1 чаена лъжичка, Растително масло - 3 супени лъжици. лъжици;

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Краставиците с месо, приготвени по подобен начин, се наричат ​​веча. Тази обикновена пикантна закуска има много разновидности. Салатата от краставици може да се приготви и без месо. Може да корегирате пикантността според вашият вкус и да прибавите подходящи добавки.

Изплакнете краставиците и оставете влагата да се отцеди. Отрежете краищата, разполовете, разрежете всяка половина по дължина на 4 резена, сложете ги заедно и разделете напречно.

Прехвърлете в дълбока купа, поръсете със сол и разбъркайте. Настоявайте 20 минути. По това време краставиците трябва да пуснат сок.

Прясно месо, най-добре отстрани, нарязано напречно на умерено дълги и тънки филийки, като говеждо строганов.

Отцедете получената течност от краставиците. Добавете червения и малко черен пипер, изстискайте чесъна, поръсете със захар и разбъркайте всичко.

В тиган загрейте олиото и запържете месото на умерен огън, докато омекне. Не преварявайте!

Към месото добавете лука, нарязан на половин пръстени, и налейте соевия сос. При непрекъснато бъркане гответе още 2 минути и след това прехвърлете цялото съдържание при краставиците, включително и олиото.

Остава да добавите тънко нарязани сладки чушки, можете да добавите пресни подправки.

Веча рецептРазбъркайте добре всички съставки и след това се препоръчва да настоявате. Преди сервиране отново смесете корейската салата с месо. Консумирайте охладено.

Можете да допълните предястието с моркови по корейски и да добавите пържен сусам.

Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!


0 Comments:

Напишете коментар. Вашето мнение е важно за нас!

Точно време

Вижте още

Нашето Здраве Какво да сготвим днес Грижа за Кожата Маникюр за Начинаещи Цветове в Маникюра Френски Маникюр Тематичен Маникюр BG МАНИКЮР

За Вас

Лайфстайл

Последвайте ни

Моят език/My language

Топ статии

Свързани