бутони за споделяне


Задушените зеленчуци в са спасител за домакинята, лесен и бърз начин да нахраните семейството със здравословен обяд или лека вечеря. Зеленчукова яхния с тиквички и патладжан е едно от най-вкусните и популярни ястия, което е актуално през цялата година. Като алтернатива може да се готви в бавна готварска печка, което относително опростява процеса, улеснява труда и спестява време.

Необходими Продукти
Тиквички - 400 г, патладжан - 500 г, Зрели домати - 1 бр., Сладка чушка - 1 бр., Лук - 1 глава, Чесън - 2 скилидки, Сол и черен пипер - на вкус Растително масло - 20 мл.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

С помощта на универсален кухненски уред, без да вдигате поглед от основните неща, можете бързо и лесно да приготвите почти всяко ястие, включително супи и сладкиши. Достатъчно е да поставите продукти в тази прекрасна техника, да зададете програма и таймер, а машината ще свърши останалото вместо вас.

Как бързо и вкусно да приготвите патладжан и тиквички в мултикукър?

Задушени патладжани с тиквичкиПригответе всички необходими продукти, изплакнете зеленчуците, подсушете ги, след това ги обелете и нарежете: патладжана и тиквичките на малки кубчета, доматите нарязани, чушките нарязани, лука на ситно, нарязайте зеленина.

Задушени патладжани с тиквичкиИзсипете олио в купата на електрически уред, сложете лука, задайте режим „Пържене“ в менюто на мултикукъра и го включете за 5 минути. Запържете лука до златисто кафяво.

Задушени патладжани с тиквичкиСлед това сложете патладжаните заедно с тиквичките, които първо трябва да се накиснат в подсолена вода за 5 минути, за да се премахне горчивината.

Задушени патладжани с тиквичкиСложете доматите, нарязани като на салата. Сол на вкус и черен пипер. Затворете капака на комбайна, задайте режим „Гасене“, времето е 30 минути и натиснете бутона „Старт“.

Задушени патладжани с тиквичкиСлед това наредете нарязаните домати като върху салата. Сол на вкус и черен пипер. Затворете капака на комбайна, задайте режим „Гасене“, времето е 30 минути и натиснете бутона „Старт“.

Задушени патладжани с тиквички5 минути преди края на програмата, добавете чесън, билки към зеленчуковата яхния, разбъркайте всички съставки и продължете да готвите, докато прозвучи звуков сигнал.

Задушени патладжани с тиквичкиСлед завършване и когато зеленчуците са готови, изсипете в чинии за сервиране и гарнирайте с малко количество зеленчуци.

Както можете да видите, готвенето на тиквички и патладжани в бавна готварска печка не е никак трудно. Водени от рецептата, можете да задушите зеленчуци с месо по същия начин, за това първо трябва да запържите месото, след което следвайте горните инструкции.

Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!


0 Comments:

Напишете коментар. Вашето мнение е важно за нас!

Точно време

Вижте още

Нашето Здраве Какво да сготвим днес Грижа за Кожата Маникюр за Начинаещи Цветове в Маникюра Френски Маникюр Тематичен Маникюр BG МАНИКЮР

За Вас

Лайфстайл

Последвайте ни

Моят език/My language

Топ статии

Свързани