бутони за споделяне


Необходими Продукти
тиква - 500-600 гр яйца - 2 бр брашно - 4-5 с.л сушен чесън млян черен пипер майонеза (може да се замени със заквасена сметана) кашкавал - 100гр зелен копър чесън - 2 скилидки

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Обелете тиквата, нарежете на големи пръчици, така че да е удобна за настъргване. Тиквата се настъргва на едро ренде, ако тиквата е сочна, изстискайте сока, не е необходим. Добавете две яйца, 4-5 с.л. брашно, сол на вкус и сух чесън. Разбъркайте, може да ви изглежда, че има много брашно и „тестото“ е твърде гъсто, но след минута тиквата ще започне да пуска сок и тестото ще придобие правилната консистенция

Пригответе пълнежа, така че, като извадите палачинките от тигана, ги поставете веднага в тортата, тъй като те са много нежни и е опасно да се прехвърлят от чиния на чиния, те могат да залепнат.

За плънката настържете кашкавала на едро ренде (може и без кашкавал, с него е по-празнично). Накълцайте копъра. В майонеза добавете чесън, прекаран през преса и смлян черен пипер

Сега, когато тестото е готово, пълнежът е готов, загрейте тигана с малко растително масло. Разстелете тестото с лъжица, слоят не трябва да е дебел, буквално 5 мм. Запържете "палачинките" от двете страни за няколко минути.

Започнете да събирате тортата, намажете палачинката с майонеза, поръсете със сирене, след това с подправки и направите още една тънка мрежа от майонеза (без чесън) отгоре, за да залепне следващата палачинка

Намажете най-горния слой с майонеза и поръсете с останалото сирене и копър, като цяло винаги остава само копър. Сложете тортата в хладилника за малко, за да попие

Това е всичко, вкусната тиквена торта е готова! Вижте колко е сочно, ярко и апетитно! /вижте видеото/


Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!


0 Comments:

Напишете коментар. Вашето мнение е важно за нас!

Точно време

Вижте още

Нашето Здраве Какво да сготвим днес Грижа за Кожата Маникюр за Начинаещи Цветове в Маникюра Френски Маникюр Тематичен Маникюр BG МАНИКЮР

За Вас

Лайфстайл

Последвайте ни

Моят език/My language

Топ статии

Свързани