бутони за споделяне


Необходими Продукти
тиква - 250 г, пилешка кайма - 500 г, лук - 1 бр., яйце, грис - 4 супени лъжици, сол, млян черен пипер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Обелете тиквата, нарежете на малки кубчета и настържете на ситно ренде, излишната течност може да се изцеди. Пригответе кайма и лук, разбийте в блендер или превъртете в месомелачка. В подходяща купа смесете тиквата, каймата и лука. Добавете яйце, грис. Сол и черен пипер на вкус. Разбъркайте. 

Сложете тиган с малко растително масло на котлона. Междувременно започнете да оформяте котлети, по желание може да оваляте в брашно. На пръв поглед консистенцията на каймата може да изглежда течна, но не се притеснявайте, по време на пържене те се стягат добре и не се разтичат. Запържете котлетите на среден огън от двете страни до красиво златисто кафяво

Котлетите са не само красиви, но и много вкусни. Може да ги изпечете във фурната, тогава ще станат още по-полезни! /вижте видеото/


Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!


0 Comments:

Напишете коментар. Вашето мнение е важно за нас!

Точно време

Вижте още

Нашето Здраве Какво да сготвим днес Грижа за Кожата Маникюр за Начинаещи Цветове в Маникюра Френски Маникюр Тематичен Маникюр BG МАНИКЮР

За Вас

Лайфстайл

Последвайте ни

Моят език/My language

Топ статии

Свързани