бутони за споделяне


Салата от цвекло с яйце и сирене е здравословно витаминознно ястие за всеки ден. Мека и пълна с витамини, тази салата бързо ще възстанови силата и ще повиши защитните сили на организма. Добавеният чесън ще придаде лека пикантност на предястието. Ако сварите цвеклото предварително, приготвянето ще отнеме само няколко минути.


За да приготвите ястието, ви трябват най-простите продукти. Изберете сладко цвекло, тогава салатата ще се окаже вкусна. Ще ви трябва и пресен лук с пера; през зимата такъв лук можете да отглеждате на прозореца си, като поставите лука в буркан с вода.

Необходими Продукти
1-2 яйца Червено цвекло Кашкавал - 50гр. Скилидки чесън - 2 бр. Майонеза - 40-45 гр. Сол на вкус Подправки за украса - по желание

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Изплакнете цвеклото, гответе по удобен за вас начин: сварете го във вряща вода, изпечете го във фурната или микровълновата. След като е готово почистете кората и го нарежете на лентички. Твърдо сварените яйца също нарежете на парчета.


След това добавете настърганият кашкавал. Посолява се на вкус и се слагат пресовани скилидки чесън.


Добавете майонезен дресинг към салатата. Смесете внимателно всички съставки с чесъна, солта и дресинга.


С помощта на кулинарен пръстен сложете салатата от червено цвекло върху порционирана плоска чиния, украсете с билки и отстранете пръстена.


Развихряйки вашето въображение, можете да украсите салатата с роза от цвекло и да я сервирате като отделно студено предястие.

Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!


0 Comments:

Напишете коментар. Вашето мнение е важно за нас!

Точно време

Вижте още

Нашето Здраве Какво да сготвим днес Грижа за Кожата Маникюр за Начинаещи Цветове в Маникюра Френски Маникюр Тематичен Маникюр BG МАНИКЮР

За Вас

Лайфстайл

Последвайте ни

Моят език/My language

Топ статии

Свързани