бутони за споделяне


Празничното предястие трябва да бъде просто и вкусно ястие, чиято подготовка ще отнеме минимум време. Използването на точно такива рецепти ще ви позволи да подготвите богата и задоволителна маса само за няколко часа. Рулата от лаваш отговарят на всички тези изисквания.

Необходими Продукти
1 тънък арменски лаваш; 250 г крема сирене; 200 г леко осолена сьомга; 20 г зелен копър; 20 г пера от зелен лук; 20 г листа от маруля; 15 мл лимонов сок.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Лука и марулята се измиват и изсушават, разпръснати върху хартиена кърпа. След това копърът и перата лук се нарязват на ситно и се смесват с крема сиренето, като едновременно с това се добавя лимонов сок.

Разстила се тънък лист арменски лаваш върху масата и се намазв с равномерен слой сирене и подправки. Червената риба се нарязва на тънки шаиби, които се разпределят равномерно върху върху лаваша. Отгоре се нареждат листа от маруля.

Всичко се навива на стегнато руло, нарязва се на порции и предястието е готово за сервиране. За да не се разпадат нарязаните парчета на рулото, може да се завържат с перца зелен лук.


Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!


0 Comments:

Напишете коментар. Вашето мнение е важно за нас!

Точно време

Вижте още

Нашето Здраве Какво да сготвим днес Грижа за Кожата Маникюр за Начинаещи Цветове в Маникюра Френски Маникюр Тематичен Маникюр BG МАНИКЮР

За Вас

Лайфстайл

Последвайте ни

Моят език/My language

Топ статии

Свързани