Празничното предястие трябва да бъде просто и вкусно ястие, чиято подготовка ще отнеме минимум време. Използването на точно такива рецепти ще ви позволи да подготвите богата и задоволителна маса само за няколко часа. Рулата от лаваш отговарят на всички тези изисквания.
Лука и марулята се измиват и изсушават, разпръснати върху хартиена кърпа. След това копърът и перата лук се нарязват на ситно и се смесват с крема сиренето, като едновременно с това се добавя лимонов сок.
Разстила се тънък лист арменски лаваш върху масата и се намазв с равномерен слой сирене и подправки. Червената риба се нарязва на тънки шаиби, които се разпределят равномерно върху върху лаваша. Отгоре се нареждат листа от маруля.
Всичко се навива на стегнато руло, нарязва се на порции и предястието е готово за сервиране. За да не се разпадат нарязаните парчета на рулото, може да се завържат с перца зелен лук.
Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!
0 Comments: