бутони за споделяне


Ако все още не сте решили какво да сготвите от пилешко филе, използвайте тази проста и оригинална рецепта с необичайна гарнитура. Медальони от тиквички с пилешки пълнеж са вкусно и здравословно ястие с ниско съдържание на калории и отличен вкус.

Необходими Продукти
1 тиквичка; Филе - 120 грама; чушка, гъби, моркови, лук - 30 г; Соев сос за марината - 3 супени лъжици; Няколко супени лъжици сусам, слънчогледово масло и бяло вино; Подправки и ароматни билки на вкус.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Испанската паеля е вид гарнитура, която се препоръчва да се консумира в комбинация с други ястия, а паелята може да се приготви от много различни продукти.

За да приготвите това диетично лакомство, първо трябва да разрежете тиквичките наполовина, внимателно да изрежете пулпата в средата, която по-късно можете да използвате за приготвяне на лека супа.

След това мариновайте нарязаните парчета пилешко филе в соев сос и билки. Оставете да вари за половин час, след което намажете тиквичките с получената смес.

Запържете медальоните от тиквички и пилешко за кратко от двете страни в грил тиган за около 5 минути.

След кратко пържене ястието се пече в предварително загрята до 180 градуса фурна за 20 минути.

Зеленчуковата паеля се приготвя по следния начин: зеленчуците се нарязват на ивици, запържват се в растително и сусамово олио, като постепенно се налива виното.

Сервирайте зеленчукови медальони с чери домати, билки или зелена салата.

Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!


0 Comments:

Напишете коментар. Вашето мнение е важно за нас!

Точно време

Вижте още

Нашето Здраве Какво да сготвим днес Грижа за Кожата Маникюр за Начинаещи Цветове в Маникюра Френски Маникюр Тематичен Маникюр BG МАНИКЮР

За Вас

Лайфстайл

Последвайте ни

Моят език/My language

Топ статии

Свързани