Ако все още не сте решили какво да сготвите от пилешко филе, използвайте тази проста и оригинална рецепта с необичайна гарнитура. Медальони от тиквички с пилешки пълнеж са вкусно и здравословно ястие с ниско съдържание на калории и отличен вкус.
Испанската паеля е вид гарнитура, която се препоръчва да се консумира в комбинация с други ястия, а паелята може да се приготви от много различни продукти.
За да приготвите това диетично лакомство, първо трябва да разрежете тиквичките наполовина, внимателно да изрежете пулпата в средата, която по-късно можете да използвате за приготвяне на лека супа.
След това мариновайте нарязаните парчета пилешко филе в соев сос и билки. Оставете да вари за половин час, след което намажете тиквичките с получената смес.
Запържете медальоните от тиквички и пилешко за кратко от двете страни в грил тиган за около 5 минути.
След кратко пържене ястието се пече в предварително загрята до 180 градуса фурна за 20 минути.
Зеленчуковата паеля се приготвя по следния начин: зеленчуците се нарязват на ивици, запържват се в растително и сусамово олио, като постепенно се налива виното.
Сервирайте зеленчукови медальони с чери домати, билки или зелена салата.
Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!
0 Comments: