бутони за споделяне


Представяме ви чудесни хапки под формата на малки сандвичи с предварително сварено телешко месо. Ястието е идеално за кетъринг или лека празнична вечеря и ще бъде отлично допълнение към вашата маса. Процесът е лесен, а резултатът е впечатляващ...

Печено телешко месо в буквален превод от английски звучи като „пържено говеждо“. Традиционно се приготвя от голямо парче говеждо месо и често се пече на фурна, понякога се пече на решетка.

Необходими Продукти
Франзела, Зехтин, Класическо печено телешко месо, Чушка, Майонеза, Паста от хрян, Горчица.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Загряваме фурната до 180 градуса. Междувременно приготвяме необходимите продукти за нашите хапки.

Отрежете краищата на франзелата и нарежете на филийки, всяка около 2 см. Наредете ги в тава за печене, предварително намазана с масло, печете 5-8 минути до леко зачервяване. Когато е готово, оставете леко да се охлади.

Докато изпържените филийки от хляба се охлаждат, в малка купа смесете 1/2 чаша майонеза, 1 супена лъжица паста от хрян и 1,5 чаени лъжички горчица /по желание люта/. Добавете щипка сол и малко черен пипер.

Нарежете телешкото печено месо на умерено тънки ивици, наредете го върху филийките хляб хляба, сложете нарязания сладък пипер, намажете с готовата смес, подправете с черен пипер и може да добавите малко количество червен пипер.

Телешките канапета е добре да се сервират топли.

Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!


0 Comments:

Напишете коментар. Вашето мнение е важно за нас!

Точно време

Вижте още

Нашето Здраве Какво да сготвим днес Грижа за Кожата Маникюр за Начинаещи Цветове в Маникюра Френски Маникюр Тематичен Маникюр BG МАНИКЮР

За Вас

Лайфстайл

Последвайте ни

Моят език/My language

Топ статии

Свързани