Необходими Продукти
300 г боб,
2 картофа,
1 крушка,
2 с.л. л. брашно (може грис или галета)
сол, черен пипер, билки - на вкус.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Фасулът от всякакъв цвят трябва да се накисва във вода за една нощ, след което водата трябва да се отцеди и бобът да се вари в чиста вода. Трябва да готвите поне час. Също така трябва да сварите картофите, докато омекнат. Смесваме боба с картофите, добавяме към тях нарязан лук, подправяме с подправки и сол на вкус. Всичко това се разбърква старателно и се омесва на "кайма". Извайваме котлети, овалваме в брашно, галета или грис. Пържат се в тиган или се пекат в предварително загрята фурна.
Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!
0 Comments: