Необходими Продукти
Чесън - 3 скилидки.
Лук - 1 бр.
Пилешка кайма (или друга) - 600 гр.
Лаваш - 2 листа.
Заквасена сметана - 1 супена лъжица. л.
Твърдо сирене - 300 гр.
Яйце (жълтък) - за намазване.
Сусам - на вкус.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
1. Запържете каймата с лука в тиган.
2. Поставете каймата върху пита хляб, поръсете с настъргано сирене, увийте го на руло и го сложете върху лист за печене.
3. Намажете рулото с разбит жълтък, поръсете със сусам.
4. Пече се за 30 минути, температура - 180 градуса.
5. Нарежете на порции.
Видео - РУЛА С ЛАВАШ
Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!
0 Comments: