167 кКал на 100 г. П/М/В (протеини/мазнини/въглехидрати) – 10.7/7.3/15.0
Необходими Продукти
ЗА БЛАТА:
Нискомаслено сирене - 360 гр.
Черен шоколад - 100гр.
Подсладител (по желание).
ЗА СЛАДКОТО ОТ ЧЕРЕШИ
Замразени череши - 130гр.
Подсладител - на вкус.
Царевично нишесте - 20 г + 50 г студена вода.
ЗА ГЛАЗУРАТА:
черен шоколад - 40 гр.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
1. Разбийте сиренето и шоколада с миксер до гладкост. Прехвърлете във форма и оставете в хладилника за няколко часа.
2. Смесете черешите с подсладителя и сложете на котлона докато сместта заври. Разредете нишестето с вода и добавете към черешите. Оставете сместа да се сгъсти, отстранете от огъня. Охладете.
3. Намажете шоколадовия десерт със сладкото от череши на равномерен слой.
4. Оставете в хладилника, докато се сгъсти.
5. Добавете глазура от разтопен шоколад. Оставете в хладилника.
Видео - ЛЕСНА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕНЕ
Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!
0 Comments: