167 кКал на 100 г. П/М/В (протеини/мазнини/въглехидрати) – 10.7/7.3/15.0

Необходими Продукти
ЗА БЛАТА: Нискомаслено сирене - 360 гр. Черен шоколад - 100гр. Подсладител (по желание). ЗА СЛАДКОТО ОТ ЧЕРЕШИ Замразени череши - 130гр. Подсладител - на вкус. Царевично нишесте - 20 г + 50 г студена вода. ЗА ГЛАЗУРАТА: черен шоколад - 40 гр.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

1. Разбийте сиренето и шоколада с миксер до гладкост. Прехвърлете във форма и оставете в хладилника за няколко часа.

2. Смесете черешите с подсладителя и сложете на котлона докато сместта заври. Разредете нишестето с вода и добавете към черешите. Оставете сместа да се сгъсти, отстранете от огъня. Охладете.

3. Намажете шоколадовия десерт със сладкото от череши на равномерен слой.

4. Оставете в хладилника, докато се сгъсти.

5. Добавете глазура от разтопен шоколад. Оставете в хладилника.

Видео - ЛЕСНА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕНЕ

Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!


0 Comments:

Напишете коментар. Вашето мнение е важно за нас!

Точно време

Вижте още

Нашето Здраве Какво да сготвим днес Грижа за Кожата Маникюр за Начинаещи Цветове в Маникюра Френски Маникюр Тематичен Маникюр BG МАНИКЮР

За Вас

Лайфстайл

Последвайте ни

Моят език/My language

Топ статии

Свързани