Необходими Продукти
Кашкавал - 250гр. Яйца - 2 бр. Брашно - 100гр. Сол на вкус. ЗА ПЪЛНЕЖА: Филе от червена риба - 150 гр. Мляко - 100гр. Твърдо сирене - 50 гр. Спанак - 60гр. Сол, подправки - на вкус.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

1. За тестото смесете всички съставки, поставете ги на дъното на формата, направете малки ръбове около периметъра. Изпечете го във фурната за 10 минути, температурата е 180 градуса.

2. През това време пригответе пълнежа: нарежете рибата; за плънката разбъркайте яйцата с прясното мляко и солта, добавете натрошеното сирене и ситно наразяния спанак.

3. Извадете основата от фурната, наредете рибата, изсипете яйчената смес.

4. Пече се за още 10-15 минути.

Видео - БАНИЦА С РИБА И СПАНАК

161 кКал на 100 г. П/М/В (протеини/мазнини/въглехидрати) – 15.0/5.9/11.2

Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!


0 Comments:

Напишете коментар. Вашето мнение е важно за нас!

Точно време

Вижте още

Нашето Здраве Какво да сготвим днес Грижа за Кожата Маникюр за Начинаещи Цветове в Маникюра Френски Маникюр Тематичен Маникюр BG МАНИКЮР

За Вас

Лайфстайл

Последвайте ни

Моят език/My language

Топ статии

Свързани