Необходими Продукти
Кашкавал - 250гр.
Яйца - 2 бр.
Брашно - 100гр.
Сол на вкус.
ЗА ПЪЛНЕЖА:
Филе от червена риба - 150 гр.
Мляко - 100гр.
Твърдо сирене - 50 гр.
Спанак - 60гр.
Сол, подправки - на вкус.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
1. За тестото смесете всички съставки, поставете ги на дъното на формата, направете малки ръбове около периметъра. Изпечете го във фурната за 10 минути, температурата е 180 градуса.
2. През това време пригответе пълнежа: нарежете рибата; за плънката разбъркайте яйцата с прясното мляко и солта, добавете натрошеното сирене и ситно наразяния спанак.
3. Извадете основата от фурната, наредете рибата, изсипете яйчената смес.
4. Пече се за още 10-15 минути.
Видео - БАНИЦА С РИБА И СПАНАК
161 кКал на 100 г. П/М/В (протеини/мазнини/въглехидрати) – 15.0/5.9/11.2
Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!
0 Comments: