ПРОДУКТИ

Картофи - 6 бр.
Чесън - 2 скилидки
Масло - 100гр Копър - 1 връзка
Магданоз - 1 връзка Растително масло - 50 g Сол, черен пипер - на вкус Бекон - 200гр

Изплакнете добре обелените картофи и ги нарежете по дължина, не докрая /както е показано на видеото/ на разстояние от 0,5 см. Поставете картофите върху лист за печене, залейте ги със слънчогледово олио , поръсете със сол и черен пипер, втрийте добре.

Нарежете бекона на парчета от 4-5 см. Поставете парчетата бекон във всяко гнездо на картофа (или през едно). Нарежете чесъна на филийки и поръсете върху картофите. Наредете ги върху лист за печене и сложете тавата във фурна, загрята до 190 С и печете 50-60 минути.

Поставете маслото на стайна температура в купа. Нарежете на ситно копър, магданоз и смесете с маслото. Поставете варените картофи върху чиния за сервиране и намажете всеки със масло. Приятен апетит!



Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!


0 Comments:

Напишете коментар. Вашето мнение е важно за нас!

Точно време

Вижте още

Нашето Здраве Какво да сготвим днес Грижа за Кожата Маникюр за Начинаещи Цветове в Маникюра Френски Маникюр Тематичен Маникюр BG МАНИКЮР

За Вас

Лайфстайл

Последвайте ни

Моят език/My language

Топ статии

Свързани