ПРОДУКТИ
Картофи - 6 бр.
Чесън - 2 скилидки
Масло - 100гр Копър - 1 връзка
Магданоз - 1 връзка Растително масло - 50 g Сол, черен пипер - на вкус Бекон - 200гр
Чесън - 2 скилидки
Масло - 100гр Копър - 1 връзка
Магданоз - 1 връзка Растително масло - 50 g Сол, черен пипер - на вкус Бекон - 200гр
Изплакнете добре обелените картофи и ги нарежете по дължина, не докрая /както е показано на видеото/ на разстояние от 0,5 см. Поставете картофите върху лист за печене, залейте ги със слънчогледово олио , поръсете със сол и черен пипер, втрийте добре.
Нарежете бекона на парчета от 4-5 см. Поставете парчетата бекон във всяко гнездо на картофа (или през едно). Нарежете чесъна на филийки и поръсете върху картофите. Наредете ги върху лист за печене и сложете тавата във фурна, загрята до 190 С и печете 50-60 минути.
Поставете маслото на стайна температура в купа. Нарежете на ситно копър, магданоз и смесете с маслото. Поставете варените картофи върху чиния за сервиране и намажете всеки със масло. Приятен апетит!
Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!
0 Comments: