ПРОДУКТИ
Растително масло-200мл.
Лук-3бр.
Чушки /червена и зелена/ - 2бр.
Гъби -300гр.
Телешка кайма -800гр.
Кашкавал - 300гр.
Доматен сос
Сол, черен пипер и любимите ви подправки.
Нарежете продуктите на средно големи парчета. Запържете лука в маслото до златисто и добавете чушките и гъбите. Подправете с подправки по желание и сол на вкус. От каймата оформете гнезда и ги наредете в тавичка.
Напълнете гнездата от кайма със запържените зеленчуци. Залейте ги с доматения сос и покрийте с парчета кашкавал. Загрейте фурната и печете на 180 градуса за около 30 минути. /Виж видеото долу/
Приятен апетит!
Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!
0 Comments: