ПРОДУКТИ

3 яйца 100гр захар 500 мл прясно мляко – топло 2 амп. ванилия 3 с.л. нишесте 500 мл сладкарска сметана 100 гр захар 1 консерва кондензирано мляко 100 гр шоколадови парченца
Разбиват се яйцата със захарта и ванилиите. Прибавя се 1/2 от затопленото мляко и се разбърква добре. В дълбока касерола се изсипва другата половина от млякото, добавя се яйчената смес и след малко размитото с малко вода нишесте.


Бърка се на средна температура, до сгъстяване. Оставя се да се охлади.Разбива се сметаната със захарта – до твърди връхчета. Смесва се с охладения яйчен крем, като се разбива с миксер.



Добавя се и кондензираното мляко. Ако е необходимо се добавя още захар. Оставя се да се охлади напълно и се разбърква с шоколадовите парченца.




Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!


0 Comments:

Напишете коментар. Вашето мнение е важно за нас!

Точно време

Вижте още

Нашето Здраве Какво да сготвим днес Грижа за Кожата Маникюр за Начинаещи Цветове в Маникюра Френски Маникюр Тематичен Маникюр BG МАНИКЮР

За Вас

Лайфстайл

Последвайте ни

Моят език/My language

Топ статии

Свързани