ПРОДУКТИ

300 гр орео на прах /1 опаковка/ 1/4 ч.ч. кафява захар 100 гр масло – разтопено Бял крем: 500 гр маскарпоне – на стайна температура 3 с.л. пудра захар 2 с.л. пр. мляко 2 амп. ванилия 350 мл сладкарска сметана – разбита до твърди връхчета с 3 – 4 с.л. пудра захар Кафяв крем: 2 п. шоколадов крем за торти на д-р Йоткер 350 мл прясно мляко /умишлено е по – малко от указанията на опаковките/ 3 с.л. пудра захар 2 амп.ром Крем за покриване: 1 п. крем за сладкиши ванилия на д-р Йоткер 150 мл прясно мляко 3 с.л. пудра захар 2 амп. ванилия шоколадови капчици за украса
Разбъркват се ореото, захарта и разтопеното масло. Разстила се получената смес в тортена форма с ринг, пресира се с дъното на водна чаша и се оставят за 10-тина мин. във фризера. През това време се разбиват с миксер кремовете – всеки в отделна купа. От разбитата сметана се отделя 1 ч.ч. и се прибавя към белия крем.


Върху орео блата се разстила белият крем и се оставя във фризера за 10 мин – да стегне. Следва кафявият крем – отново във фризера за 10 мин. Най – отгоре се слага кремът за покриване, който е разбъркан с остатъка от разбитата сладкарска сметана. Покрива се формата с фолио и се оставя да престои една нощ в хладилника.



Украсява се с шоколадови капчици






Получете безплатно всички най-нови актуализации направо във вашата пощенска кутия!


0 Comments:

Напишете коментар. Вашето мнение е важно за нас!

Точно време

Вижте още

Нашето Здраве Какво да сготвим днес Грижа за Кожата Маникюр за Начинаещи Цветове в Маникюра Френски Маникюр Тематичен Маникюр BG МАНИКЮР

За Вас

Лайфстайл

Последвайте ни

Моят език/My language

Топ статии

Свързани